Sesje cRPG
Zauważyłeś jak Kubboz wrzucał pod auto jakiegoś gościa w skórzanej kurtce. Co ty sobie myślisz wrzeszczał Że możesz mnie bezkarnie straszyć tym nożykiem i żądać kasy? Pfff...Co za ludzie... Potem podał Drakko jakiś nóż. Masz, przyda nam się.
Jeździec Apokalipsy
-Dzięki rzeczywiście może się przydać.
biorę nóż.
Koleś ma spoko podejście do życia
Ostatnio edytowany przez artur32artur3 (2008-11-29 17:17:08)
Z lekkim opóźnieniem, ale też się teleportuje....
O, widzę, że mamy podstawowe weapony... A ja coś dostanę? Spytał się Kubboza
Kubboz czekając na przybycie Celnera zaczął rozmawiać z Drakko:
-A tak swoją drogą, grasz może w takie gry jak The Games, WarSim, czy MotoShooter?
Potem, zauważając Celnera powiedział:
-Niestety nie, bo to miałem od tamtego kolesia - w tej chwiji wskazał na tamtego przejechanego gościa - Ale u mnie w domu coś znajdziemy.
Jeździec Apokalipsy
-Nie, jakoś ich nie kojarzę.
Jeździec Apokalipsy
-Chodzimy.
Ja kojarzę... Znasz może takie mody jak "The last portal", "Aperture Empire" albo "Cake Games"? Moje dzieła, moje dzieła... Celner wyraźnie był zainteresowany wszystkim związanym z tymi grami... Przecież sam bł wielkim fanem i też jednym z głównych MODerów...
Kubboz prowadził was przez nieznane dzielnice.
-Pewnie, że kojarzę. A te gry są mojego autorstwa, ale moim faworytem jest The Games...Ahhh...Pikna gra.
W pewnej chwili zauważyliście budynek, który był o wiele wyżej niż pozostałe. Z jakieś 400m. Kiedy już pod nim byliście, on powiedział: Oto mój dom. Wchodzimy normalnie czy garażem?
Jeździec Apokalipsy
-Garażem jeśli można.
Ło żesz ty, kim on jest i ciekawe co ma w garażu.
Przeteleportowaliście się systemem teleportacyjnym dla aut. I zauważyliście mnóstwo rozwalonych Nissanów Skyline'ów GTR R34
-Piękn...K****, jak dowiem się kto to zrobił, to mu nogi z dupy powyrywam!
Potem Kubboz pilotem zrobił sobie hologram tego co zarejestrowały kamery. Było widać, jak jakiś koleś ubrany na czarno podkładał ładunki pod auta.
-Dziwne, ruszył tylko autka...Cholera, gdzie ja takie kupię?
Jeździec Apokalipsy
-Możesz z tond sprawdzić zapiski z całego domu?
Ktoś go bardzo nie lubi, może trzymanie się go nie jest dobrym pomysłem.
Wtedy rozległ się głos robota: Dostałeś nowego e-maila, zaś Kubboz odpowiedział: Odczytaj. Treść maila była następująca:
Monitoruję cię cały czas. Jeśli jeszcze raz uwolnisz kogoś, kto mi zaatakował synusia, to nie skończy się tylko na zniszczeniu aut przez mojego człowieka
Jeździec Apokalipsy
O k**** to ten gość wysłał mnie do więzienia, co tu zrobić by z tego wybrnąć.
Eee... Można wiedzieć o co w tym chodzi? Tutaj ładunki, a tam mówi o jakimś syneczku...